DIVAN BAKKERIJ

DIVAN BAKKERIJ Brood & banket van hoge kwaliteit!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 83 beoordelingen
9 apr 2021 om 8:19 Dit was serieus de lekkerste kapsalon die ik in tijden heb gegeten! Zeker een aanrader en ik ga er dan ook zeker vaker bestellen.
6 apr 2021 om 23:53 Eten top! Bezorging top!
2 apr 2021 om 20:39 vandaag voor de eerste keer bestelling gedaan bij deze zaak . eten was heerlijk en ook warm bezorgd. we gaan zeker vaker bestellen.toppp
1 apr 2021 om 19:22 ik bestel vaker eten op thuisbezorgd dus heb al wat ervaring. T.o.v. vorige bestellingen bij diverse tenten relatief goed gevulde porties ! bezorgtijd is best snel gezien de toch verre afstand en het eten kwam lekker warm aan.
1 apr 2021 om 19:18 Bestelling zeer snel geleverd, nog lekker warm en vers! vriendelijke bezorger! niet de eerste keer maar ook zeker niet de laatste voor mij. Blijf hier bestellen! aanrader !!
31 mrt 2021 om 21:34 Super eten
7 feb 2021 om 19:50 Eten was goed en op tijd
6 nov 2020 om 14:44 Helaas was het eten koud.
21 jun 2020 om 18:17 Echt kanker. Besteld: gebakken groenten met aardappel aubergine en pepers. Krijg ik serieus een bak natte patat met 3 pepers erin. Toen gebeld en de man gaf thuisbezorgd de schuld dat ze het menu niet hadden aangepast. Eten was echt heel slecht,nooit meer